Usein kysytyt kysymykset

1. Mitä tuote-esittely maksaa?

Esittelymaksu on 40€ plus mahdollisesti erikseen sovittava matkalisä mikäli esittelijä saapuu kauempaa. 

Esittelijöiden kotipaikkakunnat ja arvio matkalisän suositusarvion löydät TÄÄLTÄ.

 

2. Mitä kutsujen järjestäjä saa?

Illan järjestäjä saa aina -15% alennuksen omasta tilauksestaan. Tilaus tehdään yhdessä tuote-esittelijän kanssa ja tuote-esittelijä lisää alennuskoodin tilaukseen. Tämä alennus on yhdistettävissä kaikkiin verkkokaupan muihin alennuksiin!

 

3. Paljonko ihmisiä pitäisi olla kutsuilla?

Mitään rajausta vieraiden määrään ei ole.

 

4. Kuinka kauan tuote-esittely kestää?

Itse tuotteiden esittelyhetki kestää noin 1 tunnin, jonka jälkeen konseptiimme kuuluu kahdenkeskiset keskusteluhetket kaikkien osallistujien kanssa, jossa voi tehdä tilauksia. Kokonaiskesto on noin 2 tuntia, mutta se saattaa pidentyä vieraiden määrästä ja puheliaisuudesta riippuen.

 

5. Kuinka varaan tuote-esittelyn?

Voit laittaa pyynnön sähköpostilla asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai whatsapilla tai tekstiviestillä +358405673848

Viestissä kerro nimesi, paikkakunta, ajankohta ja puhelinnumerosi.

 

6. Kuinka ajoissa tuote-esittely kannattaa varata?

Tuote-esittely kannattaa varata vähintään kuukautta ennen toivottua ajankohtaa. Kun varaat tuote-esittelyä kutsupyyntösi välitetään esittelijöille ja lähin vapaana oleva esittelijä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Varauduthan kuitenkin odottamaan mahdollisesti muutaman päivän. 

Myöhemminkin tuote-esittelyn varaaminen on mahdollista, mutta todennäköisyys siihen, että kukaan edustajista ei pääse paikalle kasvaa.

 

7. Järjestättekö polttareita?

Tuote-esittelyn voi tilata myös polttareille. Hinta on sama polttareille, kuin tavalliseen tuote-esittelyyn kotikutsuilla. Usein kutsujen järjestäjän alennus on annettu polttarisankarille käytettäväksi. Joskus myös polttarivieraat ovat keränneet valmiiksi budjetin, jolla polttarisankari saa tilata itselleen muiston.

 

8. Voiko miehetkin tulla tuote-esittelyyn?

Tietenkin! Kutsuille ovat kaikki tervetulleita sukupuolesta tai suuntautumisesta riippumatta. Olemme järjestäneet tuote-esittelyitä myös pelkästään miehille sekä pariskunnille tai kaveriporukoille. Myös tuote-esittelijänä voi toimia kuka vain.

 

9. Miksi toimitusaika on niin pitkä?

Toimitusaikamme on 14 arkipäivää, koska kaikki tuotteet tulevat Espanjasta varastoltamme. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@cattysparty.fi mikäli 14 arkipäivän toimitusaika on ylittynyt.

 

10. Miten tuotteet saapuvat?

Catty´s Partyn kautta tilatut tuotteet saapuvat huomaamattomasti pakattuina paketteina. Tuotteet tulevat kaikille tilauksen tehneille suoraan itselle eikä välikäsiä tuotteiden jakamiseen oikeille omistajille tarvita.

 

11. Miten toimia jos tilaamani tuote on rikki?

Tuotteiden saapuessa pyydämme heti avaamaan paketin ja tutkimaan tuotteet. Mikäli jokin tuote on viallinen pyydämme ottamaan sen toimimattomuudesta selkeän ja lyhyen videon sekä kuvan tuotteesta, jossa näkyy selkeästi myös pakkauksen viivakoodi. Nämä tulee lähettää 48h sisään tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu@cattysparty.fi niin saamme reklamaation etenemään mahdollisimman nopeasti eteenpäin.

 

12. Miten toimin jos haluan palauttaa tilaukseni?

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteen/ tuotteiden vastaanottamisesta sähköpostiimme asiakaspalvelu@cattysparty.fi. Toimi tämän jälkeen sähköpostitse saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Peruutusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita, joiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin pakattuna takaisinlähetystä varten.

Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Vastaavasti palautamme tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

 

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras