Catty´s Party tuote-esittelijäksi

Tervetuloa mukaan Catty´s konseptiin!

Mikäli sinulla on kiinnostusta esitellä tuotteita asiakkaille kotikutsuilla, se onnistuu myös ilman seksuaalialan koulutusta. Saat meiltä opastusta ja koulutuksen tuote-esittelyn pitämiseen.

Catty´s tuote-esittely

Jos olet kiinnostunut pitämään tuote-esittelyitä, mutta sinulla ei ole seksuaalialan koulutusta, voit silti liittyä mukaan Catty´s tuote-esittelijöiden tiimiin! Saat koulutuksen, jonka avulla voit pitää mielenkiintoisia kotikutsuja ja tuote-esittelyjä sekä Catty’sin avun uusien kutsujen saamiseen. Saat oman verkkokauppatunnuksen, jonka kautta asiakkaasi pääsevät tilaamaan tuotteita muinakin aikoina. Voit mainostaa sosiaalisessa mediassa ja hankkia sitä kautta lisätuloja! Sinulla ei ole pakko olla y-tunnusta vaan voit toimia erilaisten kevytyrittäjäpalveluiden kautta.

Kutsuilla myymistäsi tuotteista saat 25%:n provision. Esitteltävät tuotteet saat tilattua 25% alennuksella. Ensimmäisistä tilaamistasi esittelytuotteista saat 50% alennuksen! Ensimmäisen esittelytuotteiden tilauksen tulee olla 200€-500€ alennuksen jälkeen. Tämä on summa, minkä sinä maksat ryhtymisestä tuote-esittelijäksi.