Ryhdy Catty´s Party edustajaksi

Tervetuloa Catty´s konseptiin!

Vaikka sinulla ei olisi seksuaalialan koulutusta voit liittyä Catty´s tuote-edustajien tiimiin! Saat käyttöösi verkkokoulutuksen, jonka avulla voit pitää mielenkiintoisia kotikutsuja ja tuote-esittelyitä sekä Catty’sin avun ja tuen. Saat käyttöösi oman linkin verkkokauppaan ja verkkokaupan edustajien valikkoon nimesi, jonka kautta asiakkaasi pääsevät tilaamaan tuotteita muinakin aikoina. Lisäksi saat oman koodin jolla pääset tilaamaan itsellesi tuotteita alennetulla hinnalla 

Voit tuote-esittelyiden lisäksi mainostaa omaa linkkiäsi sosiaalisessa mediassa ja hankkia sitä kautta lisätuloja! Sinulla ei ole pakko olla y-tunnusta vaan voit toimia erilaisten kevytyrittäjäpalveluiden kautta.

Kutsuilla myymistä tuotteista saat laskuttaa Catty´silta 25%:n provision. Myyntilaskelmat saat aika seuraavan kuun puolivälissä. Ensimmäiset esittelytuoteet saat tilata 50% alennuksella päivän hinnasta! Ensimmäisten esittelytuotteiden tilaus tulee maksamaan edustajalle 200€-400€ alennuksen jälkeen. Tämä on summa, millä sinä pääset kiinni tuote-esittelijän työhön! Tämän jälkeen saat tilattua itsellesi tuotteita 25% alennuksella. Esittelytuotteita ei käytetä omassa käytössä.

Sopimus katsotaan toteutuneen, kun jälleenmyyjä on tehnyt vähintään 5 esittelyä tai myyntiä verkkokauppalinkin kautta on 1000 eurolla ensimmäisen vuoden aikana. Muussa tapauksessa jälleenmyyjä maksaa aloituspaketista sen asiakashinnaston mukaisen hinnan, jollei jatkoaikaa erikseen sovita. Ensimmäisen vuoden jälkeen tuote-edustajilta toivotaan yksien kutsujen pitämistä puolessa vuodessa, jotta yhteistyösopimus pysyy aktiivisena.

Mikäli haluat kuulla lisää laita viestiä!

asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai WhatsApp/tekstiviestit p. +358405673848

 

Affiliate markkinointi

Tarjoamme myös mahdollisuutta lähteä toimintaamme mukaan pienellä kynnyksellä. Voit toimia affiliate markkinoijana mikäli et halua pitää tuote-esittelyitä, mutta sinulla on esimerkiksi blogi, sometili tai nettisivu. Voit markkinoida haluamiasi tuotteita ja tilata tuotteet itsellesi 20% alennuksella. Saat oman markkinointilinkin, minkä kautta tulevista myynneistä saat joka kuukausi myynnin seurannan, josta voit tilittää itsellesi 20%! 

Mikäli haluat kuulla lisää laita viestiä!

asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai WhatsApp/tekstiviestit p. +358405673848


Jätä kommentti

Huomioithan, että Cattys hyväksyy kommentit ennen julkaisua.