Cattys yrittäjän esittely!

Moro!

 

Catty´s on virallisesti yhden naisen yritys, mutta käytännössä en tee kaikkea yksin. Kanssani toimii tuote-edustajia jotka kiertävät ympäri Suomen tekemässä tuote-esittelyitä erilaisissa tapahtumissa ja kotikutsuilla. He toimivat itsenäisinä edustajina ja meillä on yhteistyösopimus. Kaiken muun teen minä, Alisa. 

 

Yksinyrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, markkinoinnista, verkkokaupan ylläpidosta ja kaikesta mitä eteen sattuu tulemaan. Joskus teen esittelyitäkin! Käyn myös päivätöissä, minulla on perhe ja vähän ehkä liiankin paljon harrastuksia. Pahoittelen omasta puolestani mikäli joskus kutsupyyntöön vastaaminen kestää vähän aikaa! Yrittäjänä toimin intohimoisesti ja haluan olla mahdollisimman hyvänä tukena ja apuna sekä asiakkaille, että tuote-edustajille.

 

2018 aloitin työt Catty´s Party tuote-edustajana ja 2022 ostin Catty´sin liiketoiminnan. Keväällä 2023 uusin verkkokaupan ja vaihdoin varastomme ylläpitäjää. Nyt tuotteet lähetetään asiakkaille omassa huomaamattomassa pakkauksessa Espanjasta yhteistyökumppanimme kautta. Muutosten myötä kesä 2023 oli minulle haasteellinen, mutta olen onnellinen, että selvisin ja opin paljon uutta! Iso kiitos tästä läheisilleni jotka ovat tukeneet minua.

 

Vuoden 2023 jälkeen toivon Catty´sille pehmeämpää tulevaisuutta ja vakautta muuttuvissa tilanteissa. Toivon tulevaisuudessa, että tuote-esittelymme luovat asiakkaillemme varmuutta tuotteiden käyttöön kaikkialla Suomessa. Seksilelujen käyttö kun ei ole tuhmaa vaan aivan tavallista! Nämä tuotteet luovat onnentunteita ja hyvinvointia ja se jos mikä on sallittua kaikille.

 

Nautintoa päiviisi!
Catty´s yrittäjä,
Alisa

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published